Erotische fotografie


003

 

De erotische fotoshoot

 

De erotische fotoshoots die ik verzorg in mijn studio zijn gericht op houding en uitdrukking. We gebruiken weinig 'props' (attributen). Om de erotische lading van de foto's te verhogen kun je bijvoorbeeld wel sieraden of lingerie gebruiken. Wat voor jou onder de noemer 'erotisch' valt bespreken we voorafgaand aan de shoot. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Het is niet zo dat wij met ideeën aankomen waarin jij moet mee gaan. Niets moet, alles mag. Natuurlijk helpen we je met ideeën en adviezen, maar je houdt altijd de controle en bepaalt zelf of je wel of niet mee gaat in hetgeen we aandragen.

Niets moet

Tijdens erotische fotoshoots mag je ver gaan, maar moet je helemaal niets. Zeker wanneer dit je eerste shoot wordt is het prima als je gewoon gaat voor mooie naaktfoto's. Natuurlijk mag je jezelf een uitdagend doel stellen, maar ga niet over je eigen grenzen. Dat komt het resultaat vrijwel nooit ten goede. Bij mij krijg je alle ruimte om je grenzen te bewaken en te handhaven.

 

Afspraak

Voorafgaand aan de afspraak hebben we meestal nog wel even telefonisch contact. Als je het aanvraagformulier hebt ingevuld kan het soms even duren voordat ik je bel om de afspraak te maken. Ik wil namelijk voldoende tijd inplannen om je vragen te beantwoorden. Ik behandel aanvragen altijd in volgorde van binnenkomst. Dus ook als het even duurt voordat ik je bel, wordt je wachttijd niet langer.

 

Haast?

Heb je haast, ben je al vaker langs geweest of ben je zeker van je zaak, geef dat dan aan op het Reserveringsformulier. Geef ook je voorkeursdata en -tijdstippen op. Ik boek dan zo snel mogelijk een afspraak voor je, onder voorbehoud. Je krijgt daarover dan bericht en het verzoek binnen enkele dagen te laten weten of de afspraak ook in jouw agenda past.

 

Bevestiging en extra info

Voor iedereen geldt: als datum en tijd definitief zijn vastgesteld krijg je per mail een bevestiging en uitgebreide informatie over de gang van zaken rond de shoot. Waar moet je zijn, hoe kom je er, hoe lang duurt het voordat je iets in huis hebt? Maar ook: waar moet je aan denken voor de shoot? Wat moet je meenemen? Er is erg veel informatie beschikbaar. Ook over afdrukken, dvd's, fotoboeken en ga zo maar door. Op deze site beperk ik me tot alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken voor je fotoshoot. Je krijgt straks toegang tot een andere website waarop ik je stap voor stap help om ook tot een mooi eindproduct te komen waar je trots op kunt zijn.

 

Het resultaat

Uiteraard kun je de foto's straks digitaal ontvangen of als kleine afdrukjes. Maar in zijn algemeenheid zijn mijn erotische fotoshoots in kwaliteit en opzet gericht op het maken van een 'kunstwerk'.  Een portret wat je zonder schaamte en met trots jaren aan de muur zou kunnen hangen. Dat is uiteraard geen verplichting maar het verklaart de samenstelling van de standaard fotoshootpakketten.

 

Handwerk

Het afwerken van de inbegrepen foto's gebeurt helemaal met de hand en minutieus. Tegenwoordig zijn er veel programma's in de handel die via filtering mensen 'mooier' kunnen maken. Je kent dat misschien van appjes op je mobiele telefoon. Het resultaat is leuk, maar de kwaliteit beperkt. Zeker als je een persoonlijk portret maakt waarbij je gelaatstrekken en specifieke gezichtskenmerken wilt benadrukken, maar bijvoorbeeld een vetrolletje of een pukkeltje juist wilt verwijderen of minder opvallend maken. Zeker als je de foto groot aan de muur wilt kunnen hangen, mag die geen plastic uitstraling hebben en moet elk detail kloppen. Handmatig afwerken is dan een garantie voor de hoogste kwaliteit.

Daarnaast kun je na de shoot ook foto's kiezen die met iets minder aandacht toe kunnen. Deze werk ik af zodat ze tot een formaat van 20x30 cm kunnen worden afgedrukt. Dit is minder arbeidsintensief en daardoor voordeliger.

Als je dat wilt kun je ook het afwerken van de foto's inruilen voor een dvd waarop alle foto's staan na een eenvoudige bewerking. Uiteraard blijf je de mogelijkheid houden later toch foto's nauwkeurig te laten afwerken.

 

Speciale wensen

Voor 95% van de mensen is een standaardpakket passend. Misschien heb jij aanvullende wensen. Heb je specifieke vragen of zijn er dingen onduidelijk, bel (Contact) dan even zodat ik je meer kan vertellen over de specifieke mogelijkheden die aansluiten bij jouw ideeën.

Je shoot boeken

Wil je je shoot boeken? Vul dan het Reserveringsformulier in. Als je aangeeft dat je dat wilt bel ik je terug voor het maken van de afspraak. Zelf bellen mag ook maar omdat ik je adresgegevens, e-mailadres etc moet noteren en omdat ik doorgaans tijdens fotoshoots geen telefoon aanneem is het invulformulier handiger. Heb je echt dringende vragen? Bel gerust en spreek eventueel de voicemail in.

Prijzen

Via het menu vind je de pakketprijzen. Als de standaardpakketten niet precies bieden wat je zoekt, neem dan altijd contact op voor een maatwerkofferte. Daarbij kun je ieder verzoek doen, ook de extremere. Wij respecteren jouw wensen en levensstijl maar gaan ervan uit dat je begrjipt dat we niet altijd zonder meer in elk idee mee kunnen gaan. Maar we verbazen je graag...

 

 

2012 02 11 M 162 KL.jpg
127.jpg
050.jpg
200.jpg