Lijfsbehoud


009

 

Fotoshoot voor lijfsbehoud

Bij borstsparende operatie of borstamputatie

 

Je leven op z'n kop

Het leven en je lichaam hebben soms onaangename verrassingen in petto. Een ziekte kan in een oogwenk je leven op zijn kop zetten. Ineens worden belangrijke dingen onbelangrijk. Dingen die vanzelfsprekend leken schreeuwen om je aandacht en hebben zorg nodig. Plotseling is het lichaam waar je zo op kon bouwen even niet te vertrouwen. Je wereld stort in terwijl er tegelijkertijd positieve krachten loskomen die je nog niet van jezelf kende. Dat is wat er ook met mij gebeurde toen ik in 1995 de ziekte van Hodgkin (lymfklierkanker) kreeg.

 

Tegenwoordig fotografeer ik zeer regelmatig mensen in een soortgelijke situatie. Het gaat daarbij voornamelijk om vrouwen met borstkanker. Veel vrouwen die vanwege een curatieve of preventieve borstamputatie één of beide borsten moeten missen. Maar ook vrouwen die in aanmerking komen voor een borstsparende operatie melden zich steeds vaker. Vaak hebben zij de wens hun lichaam mooi en respectvol vast te laten leggen voordat ze opgenomen worden om een operatie te ondergaan. Sommigen zien dat louter als een document om later op terug te kunnen kijken. Anderen willen als het ware het hele proces vastleggen. Weer anderen willen nu die fotoshoot doen die ze altijd nog dachten te gaan doen.

 

Als je noodgedwongen een of beide borsten moet missen overweeg dan een 'Fotoshoot voor lijfsbehoud' zoals ik ze ben gaan noemen. We weten inmiddels uit ervaring hoe waardevol het voor je kan blijken te zijn.

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de snelheid waarmee ik bij je terecht kon voor de fotoshoot. Ondertussen heb ik de operatie al achter de rug en ik ben echt heel erg blij met alle mooie foto's. Ik had zelfs moeite met uitzoeken, zoveel mooie foto's zitten er bij! Uiteindelijk zijn er zelfs twee doelen voor mij bereikt met deze shoot:

- door de shoot heb ik een hele mooie herinnering aan hoe ik er uit zag met twee borsten;

- door de shoot ben ik me ook gaan beseffen dat ik zonder borst ook heel mooi en krachtig ben om te zien, die foto's gaan me de komende tijd zeker helpen om door het hele traject te komen. Bedankt!

 

Voorrangsregeling

Als er haast bij is doen wij ons uiterste best alles op tijd voor je te regelen, tegen de normaal gangbare tarieven. Ben je in de situatie dat je vlak voor je operatie staat en wil je een shoot doen: neem dan zo snel mogelijk contact op. Wij kunnen dan in onze planning op zoek naar een mogelijkheid om je te ontvangen. Je kunt me bellen: (030) 262 18 36 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spreek eventueel in op de voicemail of schrijf in je e-mail alvast zoveel mogelijk informatie. Dat bevordert de doorstroom. Wat we graag van je willen weten: naam, adres, woonplaats, telefoonnummers waarop we je snel kunnen bereiken. Datum waarop je verwacht te worden opgenomen in het ziekenhuis. En andere bijzonderheden die misschien van belang zijn. Bij een Fotoshoot voor lijfsbehoud gaan we standaard uit van een fotoshoot in de studio. Als dat niet mogelijk is kunnen we ook naar je toe komen. Ook daarvoor geldt dat de kosten tegen de normaal gangbare tarieven worden doorberekend. Vraag eventueel naar een offerte.

 

Als je besluit tot een fotoshoot is het natuurlijk wel fijn als er ook iets uitkomt waar je later met plezier op terugkijkt. Daarom wijs ik je ook op alle informatie die je vindt op de pagina's 'naakt of erotisch', 'esthetische naaktfotografie' en 'erotische fotografie'.

Bij een Fotoshoot voor lijfsbehoud geldt een verlengde besteltijd voor de inbegrepen afwerkingen en afdrukken. In plaats van drie maanden heb je een jaar de tijd om je foto's uit te zoeken.

Bij preventieve borstamputatie is er doorgaans wat minder tijdsdruk. Ik probeer je dan in te passen in onze normale schema's.

 

Er is nu een speciale website voor borstkankerpatiënten tussen diagnose en operatie die een fotoshoot willen doen. Ga naar www.FotoshootVoorLijfsbehoud.nl

 

Attentie: Misbruik van de voorrangsregeling die deel uitmaakt van Lijfsbehoudfotoshoots ontslaan mij van alle verplichtingen jegens diegene die zich onder valse voorwendselen heeft gemeld en alle anderen aan hen gelieerd. Alle kosten worden zonder meer doorberekend. Daarbij wordt aangifte van oplichting standaard in overweging genomen indien er rekeningen open blijven staan.