Parenshoot


Met je partner op de foto

Parenshoot

Duoshoot

Koppelshoot

Pure Loveshoot

 

Waar?

De standaard parenshoot vindt plaats in de studio in Utrecht. Maar je kunt het ook combineren met een vakantieshoot of een suiteshoot. Een ultiem romantisch cadeau aan je geliefde!

 

Romantisch? Of misschien toch ondeugend?

Kun je je iets romantischers voorstellen dan samen met je partner op de foto? Of ben je meer het ondeugende type? Beide kan, beide mag bij een parenshoot. Mijn specifieke stijl van fotograferen is er helemaal op gericht om de chemie tussen twee partners vast te leggen. Als er liefde is tussen jou en je partner moet die zichtbaar zijn in de foto. Anders is onze missie niet geslaagd. En dat is best lastig. Want voor een mooie foto halen we veel overhoop aan techniek en gedoe wat de neiging heeft af te leiden van waar je voor komt. Toch durf ik te stellen dat we er altijd in slagen het geschikte moment te creeëren voor de juiste foto. Je moet het meegemaakt hebben. En voor wie ooit alleen voor de camera heeft gestaan: dit is echt iets anders en niet vergelijkbaar!

 

Ben je net iets meer een deugniet en vind je de romantiek mooi voor een moment maar sta je liever stout op de foto met je partner? Dat kan ook. Stout tussen twee partners kan ver gaan. En hoe extremer mensen zijn in hun beleving van seks hoe leuker ze het vaak vinden om het vast te laten leggen. Er is veel mogelijk maar er zijn altijd grenzen. Wie mij met een eerlijk en open verhaal benadert mag altijd vertrouwen op een eerlijk en open antwoord terug. Eén vraag beantwoord ik hier vooraf al heel duidelijk: mijn medewerkers (of mensen die ik inhuur) en ik behouden altijd een professionele distantie. Er zal nooit en in geen enkel opzicht een erotisch getinte of seksuele interactie zijn tussen de mensen voor en achter de camera. Die stellingname is geen afkeuring van jouw wens, maar een beleid dat er voor zorgt dat wij ons werk optimaal kunnen blijven doen. Er zijn anderen die je op dat gebied graag van dienst zullen zijn.

 

Mijn hoogste prioriteit is altijd het mooi vastleggen van mensen en verhoudingen tussen mensen. Het beeld moet mooi zijn, de emotie graag zichtbaar en voelbaar. Over dit onderwerp is zeer veel te zeggen en te bespreken. Loop je in je hoofd met een idee of plan rond, aarzel dan niet om contact op te nemen en me uit te leggen wat je wilt doen en bereiken. Verlegen zijn hoeft niet, ik spreek dagelijks mensen die mij hun fantasieën vertellen. Ik hou van fatsoenlijke mensen maar weet dat heel fatsoenlijke mensen in hun beleving van seks en erotiek zeer onfatsoenlijk kunnen zijn. Daarbij zeggen de fatsoensgrenzen mij dan ook weinig. Wettelijke grenzen zeggen mij des te meer.