Single shoot


067Alleen op de foto

 

Wie?

Tijdens een Single shoot ga je alleen op de foto. Uiteraard mag Je partner of een vriend(in) meekomen meekomen voor aanmoedigingen en ondersteuning, maar hij of zij gaat niet mee op de foto. We richten ons volledig op jou, op jouw wensen en jouw ideeën. Zelfs als je de shoot cadeau hebt gehad of iemand anders betaalt de rekening zijn jouw wensen leidend voor ons. De uitspraak 'wie betaalt bepaalt' gaat bij mij slechts ten dele op. Bij fotowerk voor privédoeleinden werk ik altijd in dienst van degene die voor de camera staat. Hoe je op de foto gaat bepaal je voor een groot deel zelf. Waar je grenzen liggen bepaal je zelf.

Wij dragen veel bij, dragen suggesties aan, helpen je dat uit jezelf te halen wat nodig is voor die goede foto, maar zullen je nooit aanzetten om grenzen over te gaan die je niet over wilt. Ieder mens heeft een grens waarop hij of zij onzeker wordt. Uit ervaring weet ik dat niemand in dit soort fotosessies onzeker op de foto wil.

 

Wat?

De meeste mensen die een Single shoot bij ons boeken, komen voor esthetische en/of erotische naaktfoto's. Maar je kunt ook terecht voor een meer glamourachtige fotoshoot of misschien gewoon een mooie portretserie. Jij bepaalt. Zelfs tijdens de fototshoot kunnen we combineren en aanpassen op basis van jouw wensen. Het gebeurt eigenlijk nooit, maar zelfs als je voor een erotische shoot komt en vlak voordat je de visagie ingaat toch wat meer de glamourachtige kant op wilt dan is dat geen pobleem.

 

Waar?

De meeste single shoots doe ik in de studio. Vaak omdat dat het voordeligste is. Maar je kunt een Single shoot ook heel goed combineren met bijvoorbeeld een Strandshoot, een Vakantieshoot of een Suiteshoot. En dat zijn slechts de standaardmogelijkheden die ik je aanbied. Heb je zelf een waanzinnig idee? Laat het weten en ik zet graag de voordelen, de nadelen, de mogelijkheden en de kosten voor je op een rijtje.

 

  

Zoals je op mijn site ziet geef ik graag veel informatie. Dat houdt niet op nadat je je shoot geboekt hebt. We laten je niet zwemmen in dit avontuur. Nadat je een shoot hebt geboekt word je stap voor stap begeleid door je voorbereiding voor de shoot, de shoot zelf en alle mogelijkheden na de shoot.

143.jpg
019.jpg