Studioshoot


Studioshoot

 

Studioshoot is de verzamelnaam voor alle soorten fotoshoots die we in een studio doen. Het is een van de keuzes die je moet maken. Als je voor het eerst op de foto gaat en vooral bij erotsiche fotografie is een vertrouwde binnenlocatie of onze studio de beste optie. De omgeving is dan beperkt, je houdt het gevoel controle te hebben en hoeft je niet onzeker te voelen over passanten.

 

De studio is gevestigd in Utrecht en is erg goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Parkeren is gratis. Ik kan mij voorstellen dat je misschien niet wilt dat iedereen weet dat je (naakt)foto's laat maken. In verband met de privacy van mijn klanten ontvang je het exacte adres van de studio nadat we de datum en het tijdstip van je shoot hebben vastgesteld. De studio is aan de buitenkant ook niet herkenbaar. Je hoeft je dus niet opgelaten of beschaamd te voelen als je naar mijn studio komt. (Overigens vind je onder contact wel mijn kantooradres. De studio is op loopafstand van mijn kantoor.)

 

In studioshoots richten we ons (andere fotografen kunnen heel andere uitgangspunten hebben) vooral op je uitdrukking en je lijf. Ik werk met eenvoudige attributen (stoel, bank of krukje) en vaak helemaal zonder. Mijn studio is compact en speciaal gebouwd rond mijn manier van fotograferen. Daardoor kunnen we efficiënt werken met een optimaal resultaat. Dat houdt de kosten relatief laag en het resultaat optimaal.

 

Tijdens een studioshoot kun je zelf ook ideeën en wensen aandragen. Hoe meer je zelf inbrengt hoe meer de foto's ook jouw foto's worden. Mensen verschillen daarin sterk. Sommige hebben ideeën of willen een vorm van controle, anderen vinden het avontuur leuk en laten de regie wat meer over aan mij. Beide mag en niets is fout. Maar het is goed als je je vooraf even afvraagt wat je wilt.

 

Heb je (al) wat meer lef of ervaring, voel je je vertrouwd voor de camera, is je budget wat groter? Dan moet je zeker nadenken over de andere mogelijkheden die er zijn.

 

 

137.jpg