Suiteshoot


072Suiteshoot

Heb je iets te vieren? Of hou je gewoon van dat hele sjieke? Dan is een Suiteshoot misschien iets voor jou of jullie. Suiteshoots kunnen vele vormen aannemen. Het kunnen single shoots zijn of parenshoots, romantisch mooi, of stout en ondeugend.

 

In mijn tak van de fotografie kom ik veel mensen tegen die hun partner een mooi cadeau willen geven. Sommigen knopen aan de fotoshoot een weekeindje Utrecht vast of een luxe hotelovernachting. Ik kan je de weg wijzen, en sterker nog, we kunnen jouw of jullie fotoshoot organiseren in een luxe hotelsuite. Als je aankomt is je hotelkamer een studio waar we mooie foto's maken van een fijn moment. Terwijl jullie dineren ruimen wij de rommel op en daarna kun je nog een hele nacht genieten van de luxe kamer.

 

Suiteshoots zijn vrijwel altijd maatwerk. Bel me om te overleggen. Ik kan je dan meer vertellen over de mogelijkheden. Krijg je me telefonisch niet te pakken (dat kan nog wel eens lastig zijn omdat ik tijdens shoots nooit telefoon aanneem), vul dan het reserveringsformulier in. Het schept geen verplichtingen, maar helpt mij om iedereen op volgorde van binnenkomst te antwoorden. Om je uitgebreid te woord te kunnen staan plan ik ruim te tijd in om je te bellen. Daarom kan het soms even duren voordat ik reageer. En ook ik ga wel eens op vakantie. Maar meestal ben ik vrij snel, dus heb je na twee weken niets gehoord, bel me dan!

 

Heb je haast vanwege dringende omstandigheden? Dan kun je uiteraard altijd bellen en bekijken we in overleg hoe we met de situatie omgaan.

 

2012 02 11 M 185 KL.jpg
138.jpg
032.jpg
164.jpg