Vakantieshoot


192Vakantieshoot

Voor wie echt exclusief wil en een topvakantie wil combineren met een of meerdere fotoshoots is er de vakantieshoot. Eens per jaar kun je mij terugvinden op een zonnig eiland met een flink aantal mensen die graag in een bijzondere omgeving op de foto willen. De vakantieshoots vinden doorgaans plaats rond de laatste week van mei/eerste week van juni op een erg mooi Grieks eiland. Als je meer informatie wilt over de vakantieshoots, mail of bel me dan. Ik zorg dan dat ik je op de hoogte hou van alle actuele ontwikkelingen.

 

De vakantieshoot regel je voor een groot deel zelf. Ik laat je weten op welk eiland en in welke periode ik je kan inplannen. Vervolgens maken we daarover eerst voorlopig afspraken, daarna boek je je eigen vakantie, waarna alles een definitieve vorm krijgt.

 

Eenmaal op het eiland aangekomen hebben we minimaal één ontmoeting enkele dagen voor de shoot. Daarin bespreken we wat we gaan doen en waar. Dat kan een plek zijn van je eigen keuze, maar ik kan je ook locaties aanbieden die niet te versmaden zijn. Als je één shoot hebt geboekt trekken we daar zo'n vier tot vijf uur voor uit. Alles verloopt in een zeer ontspannen sfeer. Heb je meerdere shoots geboekt dan vallen die vrijwel altijd op meerdere dagen. Alles gaat in overleg.

 

Uiteraard bepaal je zelf of je gekleed of naakt op de foto gaat. Alleen of samen. Er is veel mogelijk in de genres keurig gekleed tot ondeugend naakt. We hebben de locaties al voor je beschikbaar, de juiste toestemmingen zijn binnen en de noodzakelijke contacten zijn goed!

 

Meer informatie? Neem contact op!!

 

Je kunt ook de speciale Facebookpagina volgen. Klik op Facebook - Vakantieshoot en daarna op 'Vind ik leuk'.

 

 

wit 300x180.jpg
166.jpg