Vrij werk


Vrij werk aan de muurVrij Werk

Confectie

Maatwerk

 

Ik werk dagelijks met (vaak) naakte mensen. Prachtig om dat vertrouwen te krijgen en leuk om te doen. Voor vrij werk in het naakt en erotische genre werk ik graag met mensen die bijzonder expressief zijn met hun lijf. Maar mijn vrije werk ligt vaak ook in een heel andere lijn. Zoals landschappen of verrassende observaties. De foto's zijn dan meer bedoeld als een rustpunt aan de muur of juist als een aandachttrekker die blijft boeien.


Voor de confectielijn van mijn vrije werk werk ik samen met 'Werk aan de Muur'. Je leest er alles over op de pagina 'Confectie'.

 

De verwerking van een bestelling gaat buiten mij om. Je krijgt een goede kwaliteit voor een interessante prijs. In de confectielijn word je wel beperkt tot het (redelijk uitgebreide) standaard leveringsprogramma van Werk aan de Muur. Niet elke maatvoering of kwaliteit is voordelig te realiseren. Maar ondanks dat is dit een uitgesproken goed alternatief voor het duurdere maatwerk.

 

Maatwerk

Ga je voor het neusje van de zalm, dan bestel je je maatwerkfoto rechtstreeks bij mij. We kunnen dan uitgebreid overleggen over je specifieke wensen, de uitvoering en de maten die daarbij passen. Advies op maat voor een kunstwerk op maat.

 

Wil je echt iets bijzonder moois aan de muur? Kies dan voor MAATWERK!