Zwangerschapsfoto's


Je telt nu minimaal voor twee!

Zwanger zijn is bijzonder en blijft bijzonder. Dat mag gevierd en gezien worden. Als je het zelf al niet leuk vindt om te doen, denk er dan eens aan hoe bijzonder het is voor je zoon of dochter om over een paar jaar zo'n mooie foto te hebben van de tijd dat hij of zij er nog net niet, en toch wel was...

 

Zwangerschapsshoot

Ben je zwanger en wil je graag zwangerschapsfoto's laten maken? Dat kan natuurlijk. Je kunt gebruik maken van dezelfde mogelijkheden die er ook zijn voor erotische en naaktfotografie. Hoewel de meeste vrouwen bij zwangerschapsfoto's het leuk vinden hun blote buik ook op de foto te hebben, of zelfs hun hele lijf vast te laten leggen, is dat uiteraard helemaal niet verplciht of noodzakelijk. In een mooi jurkje ben je net zo zwanger, hoewel naakt vaak wel weer heel teder en integer is.

 

Je kunt er natuurlijk van alles bij verzinnen. Als je zwanger bent geeft je lichaam meestal wat minder mee. Daarom zie je altijd vrij standaard plaatjes van dikke buiken in tegenlicht met doeken er omheen. Daar is helemaal niets op tegen natuurlijk. Ik heb ze ook veel gemaakt en zal ze nog vaak maken. Maar misschien heb je wel een ander leuk idee. Vertel het ons, we denken graag met je mee!

 

Zwangerschapfoto's kunnen ook in de vorm van een Parenshoot, een fotoshoot in de studio of op locatie, binnen of buiten, keurig gekleed of in de ondeugende lingerie die misschien wel mede tot je zwangerschap leidde...

 

Wanneer?

Zwangerschapssfoto's kunnen het beste gepland worden in de zevende maand van je zwangerschap. Als je te lang wacht met je boeking loop je het risico dat de baby er is voordat de shoot is geweest. Bij een shoot die je veel te vroeg doet zie je er uit alsof je een avondje lekker doorgegeten hebt. Dat moet natuurlijk ook niet.

Omdat je rekening moet houden met een wachttijd van drie tot vier maanden is het verstandig de shoot al te boeken zodra je weet dat je zwanger bent. Op die manier kunnen we alles netjes op tijd regelen. Ben je dat punt nu al gepasseerd? Neem dan toch contact op en doe dat liefst zo snel mogelijk. Uiteraard doen we graag je best om je shoot op tijd te organiseren.

 

Je shoot boeken

Laat je fanatasie de vrije loop. Kijk ook de informatie over Erotische fotografie, Naaktfotografie en Parenshoot even door! Boek daarna via het Reserveringsformulier jouw zwangerschapsshoot. Schrijf op wat je leuk lijkt, dan laat ik je zo snel mogelijk weten wat we voor je kunnen doen.